Kategorier
Økonomi

Strømleverandør

100% fornøyd

Velg en billig strømleverandør som vil at du skal være fornøyd. Noen leverandører gir nå en garanti om at hvis du ikke er helt fornøyd, 100% fornøyd, så får du alle pengene tilbake. Det du må huske på her er at de ikke snakker om innkjøpsprisen deres, men at du får igjen pålegget som leverandøren av strøm har lagt på. Det vil si at de gir deg sin fortjeneste, men at du må betale for selve strømmen. Det er ikke en dum ide, da det ikke er noe kvalitetsforskjell på strømmen ville det være rart å få tilbake denne kostnaden også.

Opprinnelsesgarantier

Setter du pris på at vi bor i et utslippsfritt miljø? Da kan du kjøpe strøm som er fra grønne kilder. Du får da bevis på at strømmens opprinnelse er grønn. Dette hjelper deg som ønsker å gjøre bevisste grønne valg i hverdagen.

Smart strøm

Du kan også installere lyspærer, termostater og klimaanlegg i ditt hjem som kan styrer fra mobiltelefon. Telefonen gir deg mulighet til å følge forbruket deres når de er på og skru de av og på med telefonen slik at du har full kontroll på alt i hjemmet som øker strømregningen din.